A Praxis bemutatása

Dr. Kapuvári Péter orvos, praxis vezető

2005-ben végeztem a Pécsi Tudomyányegyetem Általános Orvosi karán. Az egyetem utáni rezidens éveket Dr. Bíró Ferenc mentorálása mellett már Pécsváradon töltöttem, azóta is itt dolgozom. 2011-ben vettem át Mentoromtól a praxis vezetését.
2008-ban háziorvosi, majd 2017-ben foglalkozás egészségügyi szakvizsgát tettem.

Dr. Bíró Ferenc főorvos

Háziorvos, foglalkozásegészségügyi szakorvos, reumatológus szakorvos, mentor. Több mint 40 éve szolgálja a pécsváradi és a környékbeli betegeket. Folyamatosan részt vesz az ügyeleti ellátásban és dr. Kapuvári Péterrel együtt látják el a praxis betegeit. Dr. Bíró Ferenc továbbá részt vesz a PTE ÁOK Alapellátási Intézet munkájában és oktat a PTE Egészségtudományi Karán. Reumatológus szakorvosként rendszeresen szakrendel Pécsváradon.

Olajos Andi nővér

Olajos Andi 2021. augusztus óta dolgozik praxisunkban. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az egészségügy különböző területeiről. A betegekkel mindíg kedves, segítőkész, forduljanak hozzá bizalommal.

 

Szűcsné Pencs Zsuzsa

Asszisztens és orvosirnok 1999-óta dolgozik rendelőnkben. Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal látja el munkáját. 

A praxis

Pécsvárad I.számú felnőtt háziorvosi praxisa Pécsvárad központjában az Entz Béla Egészségügyi központban (7720 Pécsvárad, Dózsa György utca 3.) várja kedves betegeit.